DE MAN EN HET BESTE VAN TWEE WERELDEN > DINSDAG 21 MEI 2024 > LEARNING WAVES, VELDHOVEN

BEN JIJ ZELFSTANDIG,

LEIDINGGEVEND EN BOVENAL MAN?

DAN IS DIT HÉT EVENT VOOR JOU.

Beste man, welkom op deze pagina! De reden dat je hier bent, heeft te maken met wie jij bent als mens, het werk dat je doet als zelfstandige of leidinggevende en je nieuwsgierigheid. Ontdek wat deze pagina jou zakelijk en privé kan bieden. Daarom nodig ik je uit verder te lezen om positief beïnvloed te worden door mijn intentie voor jou.

diamentvormen lijntek wit_600

Faceting - (Engels voor facetteren, het voorzien van facetten). Het slijpen van een edelsteen zoals een diamant waar elke geslepen zijde (facet) een unieke schittering en refelectie onthult. Hoe meer geslepen facetten, des te meer schittering in de diamant.

Deze diamant ben JIJ. Tijdens deze dag zul je (opnieuw) kennismaken met de facetten die je reeds bezit, evenals nog te slijpen of te polijsten facetten. Ze gaan over jou, wie je bent als mens, ongeacht je rol. FACETING draagt bij aan persoonlijke bewustwording. Met als gevolg een verbeterde versie van jezelf. Een schitterend resultaat!

DAG SPREKERS

Prielfoto_maria_0059-1

Maria neemt haar klanten het liefst mee de natuur in. Ze is wandelcoach en past individuele coaching toe. De natuur is open en vrij een fijne omgeving om ongeremd te ontwikkelen of belemmeringen te doorbreken of accepteren.

benno_diederiks_zw

Benno heeft meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van mensen die tegenslag ervaren, meer voldoening zoeken in hun werk, of willen groeien in hun talenten en kracht. Hij staat voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt.

1657451322390

Ruud bestudeert al meer dan 40 jaar biologisch-fysiologische-anatomische processen en de psychische aspecten rond de thema’s fitheid, belastbaarheid, gezondheid en ziekte. Hij vliegt je klacht, kwaal of ziekte aan vanuit alle denkbare hoeken.

bouke de boer

Bouke is pensionado, maar gaat gewoon door met wat hem te doen staat: De vreugde te beleven, zijn unieke kwaliteiten in de wereld te zetten en mensen te helpen om wakker te worden en de verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven.

gast_wilbert-1024x1024

Wilbert is gepassioneerd over coachen en trainen en heeft duizenden uren internationale coachervaring. Met zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering heeft hij al meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld.

Het is mijn intentie om leiders, ongeacht sector, samen te brengen. En met welke goede bedoeling is dat, hoor ik je zeggen. LET EVEN OP: ik organiseer een dag-event waarbij iedere ingeschreven leider aan het eind van de dag naar huis gaat met een hoofd vol nieuwe inzichten en een hart vol passie. Jij bent die leider! En ik, ik hou van mensen.
Het feit dat je een leider bent, hetzij als zelfstandig

ondernemer, of als leidinggevende, zegt iets over jou als mens. Je beschikt reeds over een behoorlijke portie lef en zeer waarschijnlijk ben je in het bezit van uitstekende capaciteiten die nodig zijn om een bedrijf, afdeling of team aan te sturen. En dat doe je met veel passie en plezier. Althans, dat hoop ik.
En met het uitspreken van deze hoop, kom ik meteen tot de kern van mijn grote wens.

'BEWUST WORDING'

En in jouw geval, bewustwording van het bedrijf of de afdeling of het team dat je aanstuurt met alle bijbehorende facetten (personeel, tevredenheid consument, productkwaliteit, etc). En met deze bewustwording zet ik direct een stap door naar jou als leider van dit bedrijf, afdeling of team. Ben jij je bewust dat jouw welbevinden direct gekoppeld is aan je bedrijf, afdeling of team? Ben jij je er van bewust dat je werkvlak een verlengstuk is van wie jij bent als mens?

In hoeverre besef jij je, dat als je wilt dat jouw bedrijf zal floreren, jij als mens in de eerste plaats hetzelfde hebt te doen? Even los van bedrijfstechnische uitdagingen zoals

bijvoorbeeld het huidige personeelstekort dat in iedere sector op de deur klopt.

Dus wat is mijn wens voor jou: dat jij je aanmeldt om te komen luisteren naar een verhaal over jou als mens, je bewustwording en je welbevinden en in hoeverre zich dat manifesteert in je bedrijf. Kortom:

TOTAAL NIET

VAK-INHOUDELIJK!

"IF YOUR ACTIONS INSPIRE OTHERS TO DREAM MORE, LEARN MORE, DO MORE AND BECOME MORE, YOU ARE A LEADER."

Simon Sinek

EN MET WELKE GOEDE BEDOELING:

Veel mannen voelen zich onrustig omdat zij niet kunnen voldoen aan de eisen die aan ze gesteld worden. Sommigen jagen zichzelf steeds meer op om beter, meer en grootser te presteren. Anderen raken onzeker en verward en vragen zich af wat precies van ze wordt verwacht en hoe ze dat dan moeten doen. Weer anderen volgen slaafs hun omgeving en stemmen af op wat er van hen verwacht wordt. Hierdoor zijn vele mannen in gevecht met hun eigen (mannelijke) identiteit. Het contact met andere mannen bestaat vaak uit competitie of strijd of juist uit afstand en wantrouwen.

WAT HOUDT DIT VERHAAL DAN IN:

Bewustwording van wie jij bent als man, die voorbijgaat aan- en verder gaan dan- alleen typische mannelijke kwaliteiten. Het daarmee helder maken van de verantwoordelijkheid voor jezelf en de wereld om je heen. Denk hierbij aan de rol die je inneemt als liefdespartner, als zoon, als vader, als mentor, als leidinggevende.

WAT MAG JE VERWACHTEN:

Een masterclass van een dag die in het teken staat van jou. Zie het als een wake up call die, als je dat wenst, je de opstap biedt naar een op maat gemaakt individueel traject. Het is een uitgelezen kans om laagdrempelig met 5 specialisten kennis te maken die je laten spiegelen aan de realiteit waarbij je leert hoe je eigenaarschap over je eigen diamant verkrijgt.

Het unieke dagprogramma kenmerkt zich door de methodiek NLP, gecombineerd met Systemisch Werken, en diverse lichaamsgerichte technieken zoals mBraining. Je leert middels praktische tools en actieve workshops in combinatie met wetenschappelijk inzicht.

De focus ligt op meer bewustzijn van wat er voor jou werkelijk toe doet, wat je belangrijk vindt en hoe je dit in persoonlijk en zakelijk leiderschap gestalte geeft. En dit alles wordt omlijst met een flinke dosis humor. Daarnaast is het een uitgelezen kans om je netwerk te verbreden.

VOOR WIE:

Ben jij leidinggevende, manager, teamleider, ondernemer en ben jij bereid om te investeren in jezelf en daarmee in je bedrijf?
Dan ben jij dé MAN die ik zoek.

WAAR:

Learning Waves, Locht 117
5504 RM  Veldhoven

PARKEREN:

Op het terrein van NH Conference Centre Koningshof is volop parkeergelegenheid. Volg de wegbewijzeringsborden van Learning Waves (met oranje logo). Het parkeren is gratis. Een uitrijkaart ontvang je bij de entree.

KOSTEN:

Deelname kost € 195,- euro (ex. 21% BTW)

21 mei 2024 PROGRAMMA

Tijd Activiteit
08:15Ontvangst en registratie
09:00Opening door Maria Giebels
09:30 - 11:00Wilbert Molenaar - Workshop
11:00 - 11:30Koffie/thee pauze
11:30 - 12:30Ruud Elfers - Wetenschappelijk inzicht
12:30 - 13:30LUNCHPAUZE
13:30 - 15:00Bouke de Boer - Workshop
15:00 - 15:30Koffie/thee pauze
15:30 - 16:00Collectief terugkijken
16:00 - 16:15Afsluiting door Maria Giebels & Benno Diederiks
16:15Netwerkborrel

DAG SPREKERS

1657451322390

RUUD ELFERS INTERNE SPIEGELING VAN HET MANNELIJKE EN VROUWELIJKE

Van origine sportleraar met jarenlange ervaring in het geven van sporttrainingen tot aan het hoogste niveau; het Nederlandse dames softball team heeft hem tot aan de Olympische Spelen in Atlanta gebracht. Vanwege zijn grote belangstelling voor anatomie, fysiologie biochemie en moleculaire biologie is hij als vanzelf de genetische en epigenetische wetenschap ingezogen. De wetenschap begint inmiddels steeds meer te begrijpen hoe de natuur overleeft en zichzelf in stand houdt. En gelukkig begint ze steeds beter te begrijpen dat gezondheid en levenssterkte afhankelijk zijn van aan de leefomgeving aangepaste stofwisselingsprocessen en het vermogen zich te verdedigingen. De evolutie kiest voor het doorgeven van leven en kiest daarom voor gezondheid. En juist op dat punt gaat Ruud ‘aan’.

BIJDRAGE RUUD: Deze dag draait om twee specifieke begrippen: leiderschap en ‘man-Zijn’. Ruud belicht beide gedragingen en zal ze vervolgens met elkaar versmelten. Het resulteert in zijn kijk op het fundament van het werkelijke “Zijn”.

bouke de boer

BOUKE DE BOER WORKSHOP

In een ver verleden begonnen als fysiotherapeut en inmiddels enorm enthousiast als het gaat over methodieken als NLP, Systemisch Werken, Oplossingsgericht Werken en Traumawerk. Na het loslaten van het door hem opgerichte trainingsinstituut NTI NLP in Limmen is Bouke samen met zijn vrouw Dorien weer aan een volgende stap begonnen; Waarachtig.

BIJDRAGE BOUKE: Ben jij een vaderszoon, of een moederszoon? Ben jij een Klassieke man, of een Nieuwe man? Ken jij het verschil tussen de gewonde man en de oorspronkelijke man?
Vanuit Bouke zijn achtergrond als fysiotherapeut – met fysieke aanpak, NLP – met de mentaal-emotionele aanpak, systemisch werken (o.a. familieopstellingen) – met een systemische aanpak, kijkt hij ook vanuit het Spirituele Veld: “welke levensles heb jij als man nog te leren om echt in je kracht te staan? Of laat jij je nog leiden (lijden...) door de afwezige vader, of de onderbroken uitreiking?”

gast_wilbert-1024x1024

WILBERT MOLENAAR DE DRIE BREINEN VAN HET LICHAAM

Als (internationale) coach en trainer heeft Wilbert al veel vlieguren gemaakt. Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben in de afgelopen 25 jaar meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld (UK, USA, Australië, Zuid Afrika, Ierland, Frankrijk, Kenia, België, Denemarken, Dubai) door middel van training en coaching in mBIT, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s.

BIJDRAGE WILBERT: Vanuit de wetenschap EN de oude wijsheid tradities is gebleken dat we drie breinen of drie intelligenties hebben die allemaal hun eigen ding horen te doen. Ze hebben alle drie hun EIGEN wijsheid en weten.
Vechten, vluchten, saboteren, lief hebben, verbinden, stress en balans komt allemaal tot uiting door hoe wij wel of niet verbonden zijn met en gebruik maken van deze drie intelligenties.

benno_diederiks_zw

BENNO DIEDERIKS DAGVOORZITTER

Benno Diederiks, Comeback coach en Master Executive coach. Deze “to he point – person” is pragmatisch, mens- en doelgericht, gecombineerd met veel enthousiasme en humor. Het is zijn intentie om mens, gedrag en organisatie met elkaar te verbinden.

Prielfoto_maria_0059-1

MARIA GIEBELS INITIATOR VAN FACETING

Na het internationale economische veld te hebben verlaten vanwege de komst van kinderen en een man die op dat veld bleef, heeft Maria zich door ontwikkeld tot gesprekspartner waarbij de natuur als werkveld ingezet wordt. Op het gebied van ‘het spreken van de juiste taal’ is zij een enthousiaste kijkster en luisteraarster. Maria staat voor liefde en respect en tevens kan ze confronterend zijn. Radicale eerlijkheid komt overal terug.

EVENT AMBASSADEURS

Roland Giebels
Anton Mynott
Bouke de Boer
Benk Jonk

Benno Diederik
Marcel van de Wolfshaar
Wilbert Molenaar

Huub Fransen
Evert Keuken
Ruud Elfers

Logo FACETING_200